Internacionalizacija poslovanja

 

Na današnjem globalnom tržištu, internacionalizacija poslovanja je često jedini način održanja konkurentne prednosti.

Nudimo konsultantske usluge sa ciljem da SME segmentu ponudi kontinuiranu podršku u procesu internacionalizacije sistemskim pristupom koji garantuje optimalne rezultate:

  • Prvi korak saradnje je dogovor o detaljnom profilu klijenta za uspostavljanje potencijalne saradnje
  • Uz dobijene smernice, pristupa se sistematskoj pretrazi tržišta u cilju nalaženja potencijalnih partnera i kontakta u Vaše ime
  • Filtriranjem  široke baze firmi, uz dobijanje dodatnih informacija o poslovanju, finansijama, referencama odabranih firmi dolazi se do kvalitetne baze.
  • U poslednjoj fazi ukazujemo na potencijalne partnere koji se uklapaju u profil, ali i koji su izrazili interes za Vašu firmu ili proizvode. Time bi dobijena lista sadržala samo visoko rangirane poencijalne partnere.
  • U mogućnosti smo da obezbedimo podršku i savete u toku celog procesa pregovaranja, ukljčujući, ako želite, prisustvo nasih konsultanata svim sastancima, pregovorima i aktivnostima u tom delu.

Kao iskusni stručnjaci na međunarodnim tržištima, možemo Vam dati savete i bitne smernice o internacionalizaciji vašeg poslovanja, od početnih koraka za uspostavjlanje načelne strategije, do specifičnog načina poslovanja na pojedinalnim tržištima, kroz pregovore, adminstrativne formalnosti, zapošljavanje i dr.

Ovaj proces može da sadrži i savete u okviru procedura za obezbeđenje kredita, subvencija, fondova, prevod dokumentacije i sl. Dobićete savet kako da uštedite resurse, vreme i novac uz nekoliko koraka , kako bi proces internacionalizacije učinili lakšim, kad za to dođe vreme. Naše široko iskustvo je pokazalo da nijedna firma nije suviše mala za izvoz-budite slobodni da nas kontaktirate.

Kada planirate da proširite svoje poslovanje na tržište drugih zemalja, neophodan Vam je kompetentan i pouzdan partner. Kao aktivan član EEN mreže, omogućavamo Vam pristup bazi poslovne saradnje koja sadrži na stotine profila kompanija. Dodatna prednost je što možete stupiti u lični kontakt sa potencijalnim biznis partnerima na mežunarodnim poslovnim sastancima (B2B) koje organizuje EEN.

Sa velikim brojem novih kompanija kojima se baza ažurira svake nedelje, EEN baza poslovne saradnje je jedna od najvećih na svetu.Kada uz nasu podršku postanete aktivan član EEN mreže, bićete u prilici da primate aktuelne informacije o kompanijama koje su zainteresovane za sličnu prekograničnu saradnju.

Kontaktirjte nas, kao aktivnog i značajnog EEN partnera, kako bi dobili pravi savet-jer je potencionalni ino partner možda mnogo bliže nego što vam se čini.

Kontaktirajte nas putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

KONTAKT

  POSLOVNA MREŽA
 

IVAN MITIĆ

DIREKTOR

Tel: 064-114-8881

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
 

Poslovna mreža